Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb

Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb

Ceban Compounding BV. Breda
Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb

Bijsluiter

In de bijsluiter van Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Product Informatie Folder

In de Product Informatie Folder vindt u achtergrondinformatie over Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Methadon Hcl Unit Dose 35mg/7ml (5mg/ml) Cup Ceb in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?