Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb

Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb

Medcor Pharmaceuticals BV.
Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb

Bijsluiter

In de bijsluiter van Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Engerix-b Junior Vaccin 20mcg/ml Wwsp 0,5ml + Toeb in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?