Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh

Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh

Stephar BV.
Flutiform Aerosol  50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Flutiform Aerosol 50/ 5mcg/do Spbs 120do + Inh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?