Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg

Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg

Accord Healthcare B.v.
Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Sildenafil Accord Tablet Filmomhuld 100mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?