Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg

Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg

Mylan BV.
Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Terugbetaling eigen bijdrage patiënt

Voor Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg is door de overheid een eigen bijdrage vastgesteld. Wij helpen u hier graag op weg om de terugbetaalregeling van uw eigen bijdrage te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Dimethylfumaraat Mylan Capsule Msr 120mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?