Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen

Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen

Medcor Pharmaceuticals BV.
Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen

Bijsluiter

In de bijsluiter van Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Metoject Pen Injvlst 25mg/0,5ml (50mg/ml) Pen in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?