Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g

Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Clobetasolpropionaat Eureco-pharma Zalf 0,5mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?