Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml

Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml

Stephar BV.
Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Extencin Injpdr Flacon 1,2me + Solv 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?