Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg

Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg

Sandoz BV.
Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Oxycodon Hcl Sandoz Retard Tablet Mva 60mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?