Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml

Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml

Takeda Nederland BV.
Gammagard S/d Infpdr Flacon  5g + Solvens 100ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Gammagard S/d Infpdr Flacon 5g + Solvens 100ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?