Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb

Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb

Centrale Bereidings Apotheek Nederland
Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb

Product Informatie Folder

In de Product Informatie Folder vind u achtergrondinformatie over Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb.

Apotheek.nl

Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Povidonjodium Oogwassing 5% Steriel Fl 100ml Ceb in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?