Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml

Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml

Thea Pharma B.v.
Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Monofree Tropicamide Oogdr 5mg/ml Minim 0,4ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?