Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf)

Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf)

Aurobindo Pharma BV.
Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom  75mg(als Bisulf)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Nederlands Kennisplatform Antistolling

Welkom op het Nederlands Kennisplatform Antistolling. Hier vind je alles over antistolling/ bloedverdunners. Ben jij een patiënt of een professional met een vraag; het Kennisplatform leidt je naar een antwoord.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf)?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?