Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf)

Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf)

Aurobindo Pharma BV.
Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom  75mg(als Bisulf)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf)?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) in het verkeer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Clopidogrel Aurobindo Tab Filmom 75mg(als Bisulf) gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?