Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem

Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem

Video's

Apotheek.nl

Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Flucloxacillin Inf 25mg/ml Pomp 240ml(10ml/uur)cem in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?