Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg

Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg

Krka Belgium Nv
Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Perindopril Tert-butyl/amlodipine Krka Tab 4/5mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?