Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg

Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg

Aurobindo Pharma BV.
Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Desmopressine Acetaat Aurobindo Tablet 0,1mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?