Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm

Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm

Savemaak C.v.
Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm

Bijsluiter SAVE Apotheken

In de bijsluiter van Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten. Lees onderstaande informatie goed door.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ureum 10% In Vaselinelanettecreme Svm in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?