Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml

Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Pregnyl Injectiepoeder Flacon 5000ie + Solvens 1ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?