Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml

Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml

Bayer BV.
Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Medischwijzer

Relevante informatie binnen handbereik. Vind informatie over ziekten en behandelingen, download of bestel materialen, lees de nieuwste updates en blijf op de hoogte, en nog veel meer.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Dotagraf Injvlst 0,5mmol/ml Flacon 15ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?