Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml

Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml

Orifarm BV.
Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Flebogamma Dif Infvlst 50mg/ml Flacon 200ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?