Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg

Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg

Sandoz BV.
Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Amlodipine/valsartan/hct Sandoz T Fo 5/160/25mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?