Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm

Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm

Savemaak C.v.
Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm

Bijsluiter SAVE Apotheken

In de bijsluiter van Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten. Lees onderstaande informatie goed door.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Natriumfluoride Mondgel Neutraal 1% Svm in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?