Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg

Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg

Sandoz BV.
Amoxicilline Disper Sandoz Tablet  750mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Amoxicilline Disper Sandoz Tablet 750mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?