Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml

Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml

Accord Healthcare B.v.
Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl  5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Etoposide Accord Infvlst Conc 20mg/ml Fl 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?