Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie

Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Vergoeding vitamine D per 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 wordt vitamine D niet langer vergoed. Ook calcium met vitamine D wordt dan niet meer vergoed. De Rijksoverheid wil daarmee geld besparen en dat mensen vitamine D zelf betalen.

Apotheek.nl

Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Calci Chew D3 Kauwtablet 500mg/800ie in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?