Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg

Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg

Mylan BV.
Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Anticonceptie

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ethinylestradiol/drospir 24+4 Myl Tab Omh 0,02/3mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?