Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml

Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml

Bausch & Lomb Pharma
Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Minims Tetracaine Hcl Oogdr 10mg/ml Tube 0,5ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?