Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml

Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml

Medcor Pharmaceuticals BV.
Aranesp   10 Injvlst  25mcg/ml Wwsp 0,4ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Aranesp 10 Injvlst 25mcg/ml Wwsp 0,4ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?