Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp

Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp

Alk-Abello BV.
Alutard Sq  503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp

Bijsluiter

In de bijsluiter van Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Formulieren

Alle formulieren voor Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp op een rij.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Alutard Sq 503 Huisstofmijt Vervolg 1flx5ml+ 5sp in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?