Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg

Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg

Sandoz BV.
Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T  5/12,5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Bisoprololfumaraat/hydrochloorthia Sdz T 5/12,5mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?