Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml

Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml

Sanofi BV.
Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Informatie voor patiënten

Diabetes24

Sanofi heeft diverse materialen over diabetes beschikbaar voor patiënten en zorgverleners.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Insuman Rapid Solostar Inj 100ie/ml Pen 3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?