Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur

Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur

Sandoz BV.
Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur

Bijsluiter

In de bijsluiter van Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Buprenorfine Sandoz Pleister Transderm 20mcg/uur in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?