Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg

Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg

Aurobindo Pharma BV.
Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg in het verkeer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Ropinirol Aurobindo Tablet Filmomhuld 2mg gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?