Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg

Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg

Accord Healthcare B.v.
Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Cinacalcet Accord Tablet Filmomhuld 90mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van geneesmiddelen in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?