Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg

Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg

Stephar BV.
Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Anticonceptie.nl

Wil jij informatie over anticonceptie? Ontdek alles over anticonceptie op Anticonceptie.nl.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Implanon Nxt Implantaat In Applicator 68mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?