Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg

Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg

Pharmachemie BV.
Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld  75mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Irbesartan Teva Tablet Filmomhuld 75mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?