Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g

Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g

Bmodesto BV.
Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Timolol Bmodesto Ooggel 1mg/g Tube 0,4g in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?