Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses

Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses

Takeda Nederland BV.
Instanyl Neusspray  50mcg/do Flacon 40doses

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Instanyl Neusspray 50mcg/do Flacon 40doses in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?