Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb

Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb

Ceban Compounding BV. Breda
Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Vergoeding vitamine D per 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 wordt vitamine D niet langer vergoed. Ook calcium met vitamine D wordt dan niet meer vergoed. De Rijksoverheid wil daarmee geld besparen en dat mensen vitamine D zelf betalen.

Apotheek.nl

Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Product Informatie Folder

In de Product Informatie Folder vindt u achtergrondinformatie over Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Vitamine D Druppels 50.000ie/ml Waterig Ceb in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?