Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg

Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg

Accord Healthcare B.v.
Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Mitomycine Accord Injectiepoeder Flacon 2mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?