Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml

Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml

Horus Pharma Nederland BV.
Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ketazed Oogdruppels 0,25mg/ml Flacon 10ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?