Heparine Leo Injvlst 5.000ie/ml Flacon 5ml

Heparine Leo Injvlst 5.000ie/ml Flacon 5ml

Leo Pharma BV.
Heparine Leo Injvlst  5.000ie/ml Flacon  5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Heparine Leo Injvlst 5.000ie/ml Flacon 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Nederlands Kennisplatform Antistolling

Welkom op het Nederlands Kennisplatform Antistolling. Hier vind je alles over antistolling/ bloedverdunners. Ben jij een patiënt of een professional met een vraag; het Kennisplatform leidt je naar een antwoord.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Heparine Leo Injvlst 5.000ie/ml Flacon 5ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Heparine Leo Injvlst 5.000ie/ml Flacon 5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Heparine Leo Injvlst 5.000ie/ml Flacon 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?