Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml

Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Informatie voor patiënten

Apotheek.nl

Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Omnitrope Surepal Injvlst 10mg/patroon 1,5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?