Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb

Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb

Apotheek.nl

Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over huidaandoeningen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiënt verenigingen

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Koolteer Oplossing Lanettezalf 20% Dcb gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?