Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace

Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace

Ace Apotheek
Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace

Apotheek.nl

Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Oxybutynine Hcl Blaassp 1mg/ml Wwsp 10ml Ace in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?