Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg

Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg

Krka Belgium Nv
Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Tramadol Hcl/paracetam Krka Tab Filmomh 37,5/325mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?