Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp

Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp

Sandoz BV.
Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Informatie voor patiënten

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ebetrex Injvlst 15mg/0,75ml (20mg/ml) Wwsp in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?