Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml

Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml

Janssen-cilag BV.
Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Stelara Infvlst Conc 5mg/ml Flacon 26ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?