Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet

Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet

Bijsluiter

In de bijsluiter van Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Terugbetaling eigen bijdrage patiënt

Voor Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet is door de overheid een eigen bijdrage vastgesteld. Wij helpen u hier graag op weg om de terugbetaalregeling van uw eigen bijdrage te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?