Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet

Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet

Bijsluiter

In de bijsluiter van Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Eigen Bijdrage Terugvragen

Wij helpen u graag op weg om TerugBetaalRegeling te gebruiken voor Veltassa Poeder Voor Suspensie 16,8g In Sachet. U vindt hier de informatie die specifiek voor u relevant is.

Mist u iets in dit overzicht?