Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal

Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal

Medcor Pharmaceuticals BV.
Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ultibro Breezhaler Inhalpdr 85/43mcg Met Breezhal in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?